Pintaremonteista kylpyhuoneen uusimiseen

Remonttipalvelut

Laadukas remontti Eurasta

Kun kodin tai kiinteistön remontti on ajankohtainen, kannattaa kilauttaa meille ja pyytää tarjous. Teemme monenlaisia kodin ja kiinteistöjen remonttitöitä yksityis- sekä taloyhtiöasiakkaille Eurasta aina 50 km säteelle ympäristökuntiin. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Pintaremonteista kylpyhuoneen uusimiseen

Ammattitaitomme kattaa monenlaiset remonttityöt. Voit tiedustella palvelujamme mm.

  • erilaisiin pintaremontteihin
  • tapetointi- ja maalaustöihin
  • kylpyhuone- ja saunaremontteihin
  • keittiöremontteihin
  • lattiaremontteihin
  • sekä moneen muuhun remonttiin – ota yhteyttä!

Huolellista työtä nopeassa aikataulussa

Suoritamme erilaajuiset remontit ammattitaidolla ja huolellisesti, aina sovittuja aikatauluja kunnioittaen. Asiakkaitamme löytyy ainakin seuraavista kunnista: Eura, Köyliö; Säkylä, Rauma, Kokemäki, Huittinen, Lappi, Eurajoki, Harjavalta, Nakkila, Pori, Yläne ja Laitila. Jos kotisi tai kiinteistösi on remontin tarpeessa, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Haluan tarjouksen remonttitöistä!

Jätä yhteystietosi ja kerro tarkemmin, mitä asiasi koskee, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.


Teemme yhteistyötä Sortterin kanssa, jonka kautta voit hakea helposti ja nopeasti remonttirahoitusta! Sortter ei itse myönnä lainaa, vaan vertailee puolestasi lainatarjouksia eripankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, jotta saisit todennäköisemmin lainaa parhailla lainaehdoilla.

Sähköinen hakemus on helppo täyttää kaikilla päätelaitteilla ja saat luottopäätöksen muutamassa sekunnissa hakemuksen lähettämisestä.

Palvelun tarjoaa Sortter Oy, Bulevardi 21,
00180, Helsinki