Kosteusmittaukset ja kuntoarviot

Mittaukset ja todistukset

Kosteusmittaukset ja kuntoarviot

Suoritamme kiinteistöjen ja kotien kosteusmittaukset ja rakennusten kuntoarviot. Palvelemme kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden omistajia sekä taloyhtiöitä Eurasta aina 50 km säteelle lähikuntiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kosteusmittaukset ja kuntoarviot

Meillä on pitkä kokemus ja pätevyys sekä laadukkaat välineet kiinteistöjen ja asuntojen kosteusmittausten suorittamiseen. Niitä suoritetaan yleensä rakennusvaiheessa, vesivahinkoepäilyjen yhteydessä ja kiinteistö- ja asuntokauppojen yhteydessä kaupan ehtona. Rakennustyömailla kosteusmittauksilla varmistetaan, milloin rakenteet ovat riittävän kuivia pinnoitetöitä varten.

Kosteusmittausten avulla selvität nopeasti, onko kiinteistön märkätiloissa tai muilla alueilla vesivahinkoja, jotka pitkittyessään voivat aiheuttaa vakavia home- ja kosteusvaurioita. Ota yhteyttä ja kutsu meidät mittaamaan, onko kiinteistösi kunnossa!

Energiatodistukset

(Emme tee tällä hetkellä)

Energiatodistus perustuu rakennuksen ominaisuuksiin, kuten eristykseen, ilmanvaihtoon, ikkunoihin ja lämmitykseen. Näiden ominaisuuksien perusteella rakennukselle saadaan energiatehokkuusluokka, jonka avulla kuvataan rakennuksen kokonaisenergian kulutusta asteikolla A-G. Energiatodistuksen myöntämisen yhteydessä saat suosituksia ja ehdotuksia siitä, miten rakennuksen energiatehokkuutta voisi parantaa.

Energiatodistus on pakollinen kaikille rakennuksille, joille haetaan rakennuslupaa sekä myytäville ja vuokrattaville pientaloille, jotka on rakennettu vuoden 1980 jälkeen. Voimassa oleva energialuokka on ilmoitettava julkisesti esille laitetussa myynti- tai vuokrailmoituksessa. Lisätietoa energiatodistuksesta saat täältä: www.energiatodistus.info.

Asiantuntevat ja tarkat mittaukset

Suoritamme kosteusmittaukset ja kuntoarviot erikokoisten kiinteistöjen ja asuntojen tarpeisiin. Asiakkaitamme löytyy ainakin seuraavista kunnista: Eura, Köyliö; Säkylä, Rauma, Kokemäki, Huittinen, Lappi, Eurajoki, Harjavalta, Nakkila, Pori, Yläne ja Laitila. Jos tarvitset kosteusmittausta ja/tai kuntoarviota, ota yhteyttä ja kutsu meidät paikalle!